Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Euroleague 22η αγωνιστική: ντέρμπι κορυφής στη Μόσχα

Η λήξη της 21ης αγωνιστικής διαμόρφωσε κάποιες άλλες καταστάσεις στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και διασύρθηκε από την Μπαρτσελόνα, κάνοντας πιο δύσκολη την είσοδο στην τετράδα, ενω ο Παναθηναϊκός μπορεί ξανά να ελπίζει μετά την εντός έδρας επικράτησή του απέναντι στην Αναντολού Εφές.
Η Φενερμπαχτσέ έφτασε στην τρίτη φετινή ήττα της, δίνοντας την ευκαιρία στους δύο βασικούς διώκτες της να την κυνηγήσουν, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισαν με νίκες απέναντι σε Νταρουσάφακα και Μπουντούτσνοστ αντίστοιχα.
Η 22η αγωνιστική αναμένεται να κρίνει πολλά πράγματα στην κατάταξη, καθώς πέρα από τα σημαντικά ελληνικά παιχνίδια Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός, υπάρχει και το ντέρμπι της αγωνιστικής, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να δούμε τα παιχνίδια του προγράμματος.

Αναντολού Εφές-Γκράν Κανάρια

Η Αναντολού Εφές (13-8) δε συνέχισε με νίκες στο πρόγραμμά της, αλλά της έκατσε ”κουτί” η ήττα του Ολυμπιακού και μένει στην τετράδα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό με σκορ 88-75.
Η Γκραν Κανάρια (6-15) μένει σε πτωτικά επίπεδα, αν και προσπάθησε πολύ σκληρά για να μη χάσει το παιχνίδι. Στην προηγούμενη αγωνιστική, έχασε εντός έδρας από την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 104-106 στην παράταση (89-89 κ.δ.).
Εκτίμηση: Τα ποσοστά της κάθε ομάδας στη διοργάνωση, οι εμφανίσεις της Γκραν Κανάρια μακριά από την έδρα της και οι στόχοι της Εφές για να μείνει στην τετράδα δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο για την νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Θεωρώ ότι θα το παλέψουν οι Ισπανοί και δεν θα χάσουν τόσο εύκολα όσο θέλουν να νομίζουν οι μπουκ. Το χάντικαπ είναι πολύ μεγάλο και δεν νομίζω ότι θα καλυφθεί. 2 (+13,5) – 1,85

 

Μπούντουτσνοστ-Χίμκι

Η Μπουντούτσνοστ (6-15) παρέμεινε σε στάσιμα επίπεδα, γνωρίζοντας μια ήττα εντός προγράμματος, αλλά με πολύ μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε εκτός έδρας στο παιχνίδι της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 99-69.
Η Χίμκι (8-13) δεν έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πήρε μια νίκη ψυχολογίας την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις επικράτησε εντός έδρας επί της Ζαλγκίρις Κάουνας με σκορ 74-64.
Εκτίμηση: Η Μπουντούτσνοστ επιστρέφει στην έδρα της, θέλοντας να ξεχάσει την οδυνηρή ήττα. Η Χίμκι, όμως, έχει αφήσει πιο θετικά δείγματα και προσαρμόζεται ξανά με τον Κουρτινάιτις στον πάγκο. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εκεί να δούμε το διπλό. 2 – 2,25


Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ (9-12) θύμισε την εικόνα των προηγούμενων αγωνιστικών, καθώς εμφανίστηκε, μετά από καιρό, κατώτερη των περιστάσεων. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε εκτός έδρας από την Μπασκόνια με 97-73.
Ο Ολυμπιακός (12-9) δεν είχε όρεξη να παίξει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως έδειξε και η κάκιστη εμφάνισή του. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ηττήθηκε στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Μπαρτσελόνα με σκορ 55-76.
Εκτίμηση: Σφαιρόπουλος και Μπλατ κόντρα στις πρώην ομάδες τους. Ο Ολυμπιακός θα πεισμώσει μετά τη βαριά ήττα, αλλά και η ανοδική πορεία της Μακάμπι τής δίνει την τελευταία ευκαιρία για την πρόκριση. Παιχνίδι το οποίο μπορεί να κριθεί και στον πόντο, οπότε πάμε με το θετικό χάντικαπ που είναι στο διπλό. 2 (+3,5) – 1,85


Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις

Η Μπαρτσελόνα (12-9) πήρε το σκορ και κάλυψε τη διαφορά, μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση της τετράδας. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έφυγε νικήτρια από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 55-76.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας (8-13) έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος, σε σημείο να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για πρόκριση. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Χίμκι με σκορ 74-64.
Εκτίμηση: Η Ζαλγκίρις εξάντλησε σχεδόν κάθε πιθανότητα για πρόκριση και βρίσκεται σε κακή αγωνιστική περίοδο. Η Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αυτό το παιχνίδι είναι η ιδανική ευκαιρία για να κερδίσουν ξανά οι γηπεδούχοι. 1 (-6,5) – 1,90

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet