Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Η «μητέρα των μαχών»


Πώς θέλουμε να είναι το ποδόσφαιρο; Ένα άθλημα γεμάτο ένταση, πάθος και γκολ, να παίζεται μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και στο τέλος να αναδεικνύει την καλύτερη ομάδα ή την πρωταθλήτρια. Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα (19:30), το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να χαρακτηριστεί ως ο τελικός της φετινής Σούπερ Λιγκ.
Αν ο «δικέφαλος» επιβεβαιώσει τη δύναμη της έδρας, ουσιαστικά κατακτά τον τίτλο, καθώς η διαφορά του από τους «ερυθρόλευκους» θα… εκτοξευθεί στους 9 βαθμούς και θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να αλλάξει ο πρωταθλητής.
Αν ο Ολυμπιακός περάσει από τη Θεσσαλονίκη, από την άλλη, το -3 δεν θεωρείται απαγορευτικό και σε οποιοδήποτε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στις επόμενες 10 αγωνιστικές, η ανάσα των Πειραιωτών θα γίνεται ολοένα και πιο «καυτή». Η ισοπαλία προφανώς και ευνοεί την ομάδα του Λουτσέσκου, όμως δύσκολο θα δούμε κάποιον από τους δυο να παίζει για το Χ σε ένα τέτοιο ματς.


Το περιμένει χρόνια!

Ένα ματς, ουσιαστικά όλη η χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» έβαλε μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ σε δεύτερη μοίρα για να καταφέρει επιτέλους να φέρει το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Λευκό Πύργο, μετά από 34 χρόνια.
Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό θα κρίνει κατά 99% τη φετινή σεζόν. Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να κρατήσει το μυαλό των παικτών του συγκεντρωμένο στον Πανιώνιο (για το Κύπελλο) μετά το Χ με την ΑΕΚ, όμως η ήττα με 2-1 απέδειξε πως μάλλον όλοι βλέπουν τον Ολυμπιακό.
Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε αλλαγές στο παιχνίδι αυτό και είδε τα νέα αποκτήματα, εκ των οποίων ο Ολιβέιρα έκανε πολύ καλή εντύπωση και θέτει υποψηφιότητα για την 11άδα του ντέρμπι. Από εκεί θα λείπει σίγουρα ο Ζαμπά που είναι τιμωρημένος, όπως και ο τραυματίας Κάνιας.
Ο Πέλκας λογικά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Άκπομ θα είναι και πάλι στην κορυφή, με τον Σβιντέρσκι να είναι και αυτός έτοιμος για βοήθεια, καθώς ξεπέρασε το χτύπημα που αποκόμισε στη Νέα Σμύρνη.
Πιθανή 11άδα ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (Ολιβέιρα), Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί (Λημνιός), Άκπομ

Επιχείρηση… διπλό

Έναν άλλο Ολυμπιακό είδαμε κόντρα στη Λαμία μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο (3-3), καθώς ο Μαρτίνς δοκίμασε τους παίκτες που ήρθαν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε συνδυασμό με κάποιες από τις «ρεζέρβες». Οι Πειραιώτες παίζουν ουσιαστικά το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα τους αφήσει εκτός τίτλου για 2η σερί χρονιά.
Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι και η Ευρωπαϊκή πορεία, καθώς την Πέμπτη υποδέχονται τη Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (και αμέσως μετά έρχεται η ΑΕΚ). Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τονίσει πολλάκις πως οι παίκτες του πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και το ντέρμπι της Τούμπας είναι κάτι θα αποδείξει αν η ομάδα μπορεί να αντέξει σε τρεις διοργανώσεις παράλληλα.
Στα αγωνιστικά, ο Ομάρ είναι εκτός και «τρέχει» να προλάβει τη Ντιναμό, ενώ Καμαρά και Γκερέρο φαίνεται να έχουν προβάδισμα για την 11άδα έναντι των Νάτχο και Χασάν.
Πιθανή 11άδα Ολυμπιακός: Σα, Κούτρης, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά (Νάτχο), Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Γκερέρο (Χασάν)

Δίχτυ σε όλη τη Τούμπα!

Λίγο έλειψε πέρσι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, όμως το έχασε ουσιαστικά από δικά του λάθη και ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας «χτυπούν» το κεφάλι τους. Ένα από τα… αυτογκόλ ήταν το ρολό ταμειακής μηχανής που εκσφενδονίστηκε στον τότε προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με το περσινό ανάλογο ντέρμπι να μην αρχίζει ποτέ και τους Πειραιώτες να παίρνουν το ματς στα χαρτιά.
Έτσι, φέτος αποφασίστηκε και μπήκε προστατευτικό δίχτυ περιφερειακά σε όλο το γήπεδο (υπήρχε ήδη στα δυο «πέταλα») για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά. Θυμίζουμε πως το ρολό που χτύπησε τον Γκαρθία είχε πεταχτεί από την κεντρική θύρα 1 της Τούμπας.
*Στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι από τον «δικέφαλο του βορρά» σε εκείνο το παιχνίδι, σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν, όμως το αυτογκόλ του Βούκοβιτς είχε κρίνει το τρίποντο.
*Λάθος, όπως αποδείχθηκε, ήταν η επιλογή του Δανού Τίκγκααρντ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα και για το λόγο αυτό τη ΕΠΟ πήγε σε πιο… σέιφ επιλογές, με τον
Ισπανό Χιλ Μανθάνο να είναι ο «εκλεκτός» για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο 35χρονος ρέφερι έχει παραστάσεις από τέσσερα ματς Τσάμπιονς Λιγκ και οκτώ ματς Γιουρόπα Λιγκ, οπότε φαίνεται αρκετά ικανός για το μεγάλο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ.

Παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη
Αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ίσως στην καλύτερη περίοδο φέτος, μετά και το καλό του ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ περιμένει αυτό το παιχνίδι εδώ και μήνες και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα. Άκρη με σημείο πραγματικά δεν βγαίνει.
Με βάση τη λογική, σαν γηπεδούχος, ο «δικέφαλος» ένα γκολ θα το βρει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επίσης την ποιότητα να κάνουν φάσεις. Σε αρκετά καλές τιμές είναι το goal-goal και θα το προτιμήσουμε (2.13-Betshop).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet