Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοίχημα Κουπόνι Σαββάτου: Τα «φώτα» στην ουρά (4αδα)

Όσο σημαντικά και αν είναι τα παιχνίδια για τα ψηλά στα πρωταθλήματα, αυτά που βγάζουν πρωταθλητές και εξόδους σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άλλο τόσο ιδιαίτερες είναι οι μάχες που γίνονται για την εξασφάλιση της παραμονής. Πάμε να δούμε τι παίζουμε σήμερα:
869. Έμπολι-Κιέβο: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Τζένοα τη Δευτέρα η Έμπολι, όμως πλήρωσε τις αδυναμίες της στην άμυνα και ηττήθηκε με 3-1. Κόντρα στην «καταδικασμένη» Κιέβο, η οποία δεν είναι κακή ομάδα αλλά είχε μια τιμωρία από την αρχή που την επηρέασε, οι γηπεδούχοι οφείλουν να πάρουν το τρίποντο, καθώς τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα.
Αν η Έμπολι πιάσει την απόδοση που είχε την περασμένη αγωνιστική είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα με την ομάδα από τη Βερόνα, η οποία εκτός δεν έχει ακόμα κάνει νίκη στο Καμπιονάτο. Επιλογή μας ο άσος στο 2.00 από την Winmasters.

871. Χόφενχαϊμ-Φορτούνα: Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το Φράιμπουργκ η Χόφενχαϊμ, «ρεφάροντας» την ήττα από τη Μπάγερν στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη, η Φορτούνα, μετά το διπλό στο Άουγκσμπουργκ και τον ενθουσιασμό που έβγαζε εδώ και καιρό, επέστρεψε στη ζοφερή… πραγματικότητα, γνωρίζοντας βαριά ήττα εντός έδρας με 4-0 από την Λειψία.
Οι δυνάμεις της ομάδας από το Ντίσελντορφ είναι περιορισμένες και συνήθως «χτυπάει» εκεί που δε το περιμένεις. Στο Σίνσχαϊμ υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Επιλογή μας ο άσος σε συνδυασμό με το over 2.5, στο 1.80 από τη Winmasters.

907. Έβερτον-Γουλβς: Δυο από τις αναμφίβολα καλύτερες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με τη μεν Έβερτον να έχει το υλικό και την δυναμική που όλοι περιμέναμε, όμως η Γουλβς είναι η ευχάριστη έκπληξη. Τα «ζαχαρωτά» του Μάρκο Σίλβα παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχοντας καλό ρεκόρ εντός έδρας.
Από την άλλη, οι «λύκοι» είναι και αυτοί κυρίως ομάδα έδρας, όμως βρισκόμενοι σε φόρμα μπορούν να κάνουν τη «ζημιά» εκεί που δε το περιμένεις. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, μετά τους big-6 είναι η επόμενη ομάδα βαθμολογικά. Επιλογή μας το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο 1.84 της Betshop.

966. Μονακό-Τουλούζ: Τι να πει κανείς για τη φετινή Μονακό. Μια ομάδα με τα υψηλότερα μπάτζετ της χώρας, με παίκτες κλάσης που θα ζήλευαν οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου, παραμένει καθηλωμένη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μη μπορώντας να βρει ρυθμό για να ξεφύγει από τον κίνδυνο.
Επιπροσθέτως, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ισοφαρίστηκε 2-2 από τη Γκινγκάμπ και έχασε στα πέναλτι. Κόντρα στη Τουλούζ στο «Πριγκιπάτο» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Η τώρα ή… ποτέ για την ομάδα του Ζαντίμ, ο οποίος επέστρεψε για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα.
Αν οι Μονεγάσκοι δεν καταφέρουν να πάρουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους ούτε σήμερα, ο υποβιβασμός δεν θα είναι μια μακρινή πραγματικότητα… Τα λεφτά μας στο άσο του 1.75 από την Interwetten.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet