Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάμε Στοίχημα: Μάχη Ευρώπης ανάμεσα σε Λειψία και Άϊντραχτ


Σάββατο σήμερα και το κουπόνι περιέχει αρκετές ευκαιρίες. Η στήλη μου θα αναζητήσει και σήμερα τα γκολ και η τριάδα δείχνει αρκετά λογική και πιθανή, ελπίζοντας ότι ο παράγοντας τύχη θα είναι με το μέρος μας. Βασικό ποντάρισμα θα πάρει η στήριξη των τερμάτων στο Λειψία- Άϊντραχτ.

590. Λειψία- Άϊντραχτ: Η Λειψία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει φορμαρισμένη σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος στην Γερμανία. Πέρασε νικηφόρα με συνοπτικές διαδικασίες από Ανόβερο (3-0) και Ντίσελντορφ (4-0 την Φορτούνα), ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε και την Βόλφσμπουργκ, παίρνοντας την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου.
Στην αντίπερα όχθη, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης προέρχεται από 2 ισοπαλίες στην έδρα της Βέρντερ (2-2) και εντός με την Ντόρτμουντ (1-1) και θέλει μόνο “διπλό” σήμερα, για να πλησιάσει την 4η θέση και να την διεκδικήσει με αξιώσεις. Έχει χάσει την αίγλη και την φόρμα που είχε πριν την διακοπή, ωστόσο το ρόστερ της είναι ικανό για μεγάλα πράγματα και αν βρεθεί σε καλή ημέρα, μπορεί να τα βάλει με κάθε αντίπαλο.
Οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να προλάβουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ επιβάλλεται να παίξουν επιθετικά. Από την άλλη, η Λειψία έχει “άστρο” και σκοράρει με περίσσια άνεση. Περιμένω γρήγορο τέμπο και παιχνίδι θεάματος με πολλές φάσεις. Αξίζει ο συνδυασμός του γκολ-γκολ και οβερ στο 1.80. Stoiximan

 662. Παρί Σεν Ζερμέν- Μπορντό:  Η Παρί δυσκολεύτηκε με την Βιλεφράνς της Γ΄Γαλλίας και τελικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 3-0 στην παράταση (0-0 στην κανονική διάρκεια). Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Λυών με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και δεν θα έχει και σήμερα τον Νεϊμάρ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βεράτι.
Η Μπορντό έχει ξεμείνει από στόχους, αφού ούτε προλαβαίνει τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά δεν κινδυνεύει και με υποβιβασμό, ενώ παράλληλα έχει αποκλειστεί και από το Κύπελλο. Είναι έτσι πιο “φρέσκια” από τους Παριζιάνους, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι σίγουρα δεδομένη.
Παρόλα αυτά, η παράδοση δείχνει πολλά γκολ, κυρίως στο “Παρκ Ντε Πρενς” και όταν το επισκέπτονται οι Γιρονδίνοι του Μπορντό και η έλλειψη άγχους μπορεί να κάνει επιθετικά επικίνδυνους και τους φιλοξενούμενους. Πάμε στο οβερ 3.5. Στο 2.10. Betshop

657. Ατλέτικο Μαδ.- Ρεαλ Μαδ.: Ντέρμπι μίσους στην Μαδρίτη και τα περιθώρια έχουν στενέψει για αμφότερες, αφού βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα και θέλουν μόνο “τρίποντο”, για να εξακολουθήσουν να μένουν “ζεστοί” στο κόλπο του τίτλου.
Η Ατλέτικο απογοήτευσε με την Μπέτις εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0, βγάζοντας προβλήματα κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ οι “μερένγκες” πήραν 1-1 στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” και στο πρωτάθλημα έχουν βρει πατήματα, μετρώντας πλέον 4 σερί νίκες.
Η Ρεαλ με “2” θα περάσει την Ατλέτικο, θα αναρριχηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και θα ανέβει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Οι “ροχιμπλάνκος” αναμένεται να βγάλουν αντίδραση και στα ντέρμπι γενικότερα αποδίδουν βάσει ικανοτήτων. Έχει λογική το γκολ-γκολ. 1.75 στονSportingbet.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet