Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ας δούμε ρεαλιστικά τι κυνηγάει φέτος ο Robert Lewandowski



✍
Αυτή τη στιγμή έχει 35 γκολ σε 25 παιχνίδια
👉 Πετυχαίνοντας άλλα δύο (37) ξεπερνάει τον Ciro Immobile και Lionel Messi. Ο Ιταλός πέρυσι κι ο Αργεντινός πρόπερσι σκόραραν 36 γκολ.

Δείτε ακόμα : Μπόνους εγγραφής

👉 Ο Πολωνός κυνηγάει ακόμα μία επίδοση του Messi. Τη σεζόν 2016-17 είχε πετύχει 37 γκολ και μοιάζει πιθανό να τον ξεπεράσει.
👉 Με τα παιχνίδια που απομένουν ο «Lewa» μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει ακόμα και την επίδοση του Suarez τη σεζόν 2015-16, όταν είχε σταματήσει στα 40 γκολ.
👉 Επιπλέον θα προσπαθήσει να φτάσει και να καταρρίψει το ρεκόρ του Gerd Müller από τη σεζόν 1971-72. Ο Γερμανός είχε πετύχει στην Bundesliga 40 γκολ στην κορυφαία επίδοση έως τώρα.
✍ Μη ρεαλιστικά ρεκόρ:
👉 Ο Lionel Messi τη σεζόν 2011-12 είχε πετύχει 50 γκολ και πραγματικά αυτό το ρεκόρ μοιάζει ασύλληπτο όχι μόνο για τον Πολωνό αλλά και για τους υπόλοιπους.
👉 Ο μόνος που άγγιξε το ρεκόρ του Αργεντινού αλλά δεν το έφτασε, ήταν ο Cristiano Ronaldo τη σεζόν 2014-15, όταν και σταμάτησε στα 48 γκολ.
📌 Ο Πολωνός μπορεί να καταρρίψει πολλά ρεκόρ και φέτος, όμως υπάρχει ένα στοιχείο που επίσης είναι εντυπωσιακό και δεν έχει να κάνει με κάποια κορυφή που έχει κατεκτημένη.
- Erling Haaland: 10 goals (πρώτος σκόρερ στη λίστα)
- Robert Lewandowski: 5 goals (τρίτος σκόρερ στη λίστα)
Ο άνθρωπος που φέτος έχει 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, που δε σταματάει να σκοράρει (97 γκολ από πέρυσι) δεν είναι πρώτος σκόρερ στο Champions League.
Πέρυσι έβαλε 15 γκολ, βγήκε πρώτος σκόρερ και παραλίγο να σπάσει το ρεκόρ του Cristiano Ronaldo τη σεζόν 2013/14 (17 γκολ) αλλά δεν τα κατάφερε. Για την ακρίβεια δεν έφτασε ούτε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του Πορτογάλου με 16 γκολ (2015/16).
Ο Νορβηγός άσος της Dortmund έχει έρθει για να μείνει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και το δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πέρυσι μας άνοιξε την όρεξη, φέτος μας αποδεικνύει ότι δε μιλάμε για πυροτέχνημα.
Πολύ δύσκολα θα βγει και φέτος πρώτος σκόρερ στο CL, ωστόσο θα δούμε που μπορεί να σταματήσει μια τρελή προσωπική πορεία σ' όλες τις διοργανώσεις για έναν πραγματικά σπουδαίο striker!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet