Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να οδηγήσει τους Νέτς στον τίτλο

 Οι Brooklyn Nets το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να υπογράψουν τους Kevin Durant και Kyrie Irving που ήταν στη free agency του 2019. Επιλογή που για διάφορους λόγους είχε ενστάσεις από μερίδα κόσμου.  Προγνωστικά NBA

Kevin Durant

Οι συστάσεις περιττές. Από τους κορυφαίους εν ενεργεία αλλά και γενικά σκόρερ στο NBA. Στη μέρα του είναι ασταμάτητος, βλέπει το καλάθι σαν... βαρέλι. Το θετικό για την ομάδα του είναι ότι οι καλές μέρες είναι πολλές και συχνές. Είναι σταρ και με σπάνια στοιχεία που διαθέτει κι από τη σωματοδομή του.

Ο KD αγωνίζεται στο NBA από το 2007, έχει χτίσει πια τη δική του ιστορία και στο Brooklyn πήγε ως δύο φορές πρωταθλητής με τους Warriors και μάλιστα αμφότερες είχε ανακηρυχθεί MVP Finals (2017, 2018). Στόχος του είναι να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι Nets, για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Το πρόβλημα στην περίπτωσή του ήταν ότι υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (2019) κι έτσι έχασε όλη την περσινή σεζόν. Αρκετοί τότε απόρησαν πως ήταν δυνατόν οι Nets να του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με συνολικές απολαβές 164 εκ δολάρια.

Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός κι ο ίδιος θα επέστρεφε στα 32 του έτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, τα ερωτηματικά ήταν πολλά για την αγωνιστική του κατάσταση.

Δείτε όλε τις Στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Kyrie Irving

Περιττές συστάσεις κι εδώ. Ο «Uncle Drew» είναι ο καλύτερος χειριστής της μπάλας στον κόσμο ή τέλος πάντων από τους καλύτερους. Οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν... σπάσει πολλά άλατα όταν προσπάθησαν να τον μαρκάρουν. Clutch παίκτης και γενικά σκόρερ.

Οι Nets του έδωσαν τετραετές συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν ελάχιστα τα 136 εκ δολάρια. Οι ενστάσεις κι εδώ όμως, πολλές. Ο πρωταθλητής του 2016 με τους Cavs, πήγε το 2017 στη Βοστώνη με στόχο να φύγει από τη σκιά του LeBron και να ηγηθεί, ώστε οι Celtics να επιστρέψουν στην κορυφή του NBA.

Αυτή η συνεργασία στην πράξη αποδείχθηκε πως δεν ήταν καθόλου αρμονική, καθώς τα προβλήματα ήταν πολλά ανάμεσα σε Irving, διοίκηση και κόσμο, ενώ οι τραυματισμοί που του βγήκαν άφησαν γυμνή την ομάδα στις κρίσιμες στιγμές. Το 2019 ο Irving έφυγε από τη Βοστώνη ως αποτυχημένος να ηγηθεί της προσπάθειας.

Εκεί ακριβώς ήταν και το θέμα. Πόσο συνετά κι αρμονικά θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον KD και μαζί του να ηγηθεί, ώστε τελικά να δικαιωθεί η επιλογή του franchise των Nets που τους επέλεξε, για να βρεθεί στην κορυφή. Παράλληλα και οι τραυματισμοί, έβγαλε και πέρυσι, είναι ένα σημαντικό ερωτηματικό και τίθεται συνέχεια στο κεφάλαιο «Uncle Drew».

Betshop bonus εγγραφης

NBA season 2020/21

Οι Nets μπήκαν στη φετινή, παράξενη, σεζόν με τους σταρ τους υγιείς και έτοιμους, για να δείξουν πράγματα. Οι δυο τους διψάνε να αποδείξουν ότι αξίζουν και επιθυμούν να κλείσουν και το τελευταίο στόμα που είναι ανοικτό και τους αμφισβητεί.


Ο Durant έχει επιστρέψει μετά από ρήξη αχιλλείου και... τρομάζει! Είναι λογικό στις διεισδύσεις του να μην πατάει γερά αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα, 51 πόντους συνολικά στα δύο ματς. Ήταν αρχοντικός και στα δύο παιχνίδια των Nets κι έστειλε σαφές μήνυμα σε κάθε αντίπαλο. Πήρε πολλές φορές πάνω του την ομάδα κι έθεσε τους δικούς του κανόνες για το πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι.

Μια από τα ίδια και για τον Kyrie, ο όποιος είναι χαμογελαστός, ώριμος και παράλληλα τρομακτικός. Έχει στήσει το δικό του πάρτι με τις άμυνες των Warriors και Celtics. Κι αν όντως οι «πολεμιστές» δεν ήταν και το καλύτερο δείγμα γραφής, τότε αυτό είναι οι Κέλτες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Ανατολή. Όμως ο Kyrie φρόντισε να τους βάλει 37 πόντους. Κανονικό show! 

Οι Nets αν μείνουν υγιείς φέτος είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθούν στα φαβορί. Έχουν δύο σταρ με άφθονη ποιότητα, διψασμένους για διάκριση αλλά κι ένα γεμάτο ρόστερ που ο Steve Nash δείχνει ικανός να μπορεί να το διαχειριστεί κι εκμεταλλευτεί στο 100% του, ώστε να πάρει πράγματα απ' αυτό.

Θέλω πολύ να δω τη διάρκεια και τη συνέπεια που θα έχουν οι Nets αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην ενισχυμένη, πια, Ανατολή και ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσουν στο τέλος.

Δείτε ακόμα : sportingbet εγγραφη

Πηγή: www.inspor.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet