Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περνάει και από το Βόλφσμπουργκ η Νόρτμουντ


Όσο θα έχει έστω και μαθηματικές ελπίδες, η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να παρατήσει τον βασικό της στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Η Μπάγερν έχει ένα προβάδισμα 4 βαθμών, αλλά σε οκτώ αγωνιστικές πολλά μπορεί να αλλάξουν ή να συμβούν.
Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ένα πετυχημένο δελτίο. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:
Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 6η θέση, αυτή η θέση είναι ο και βασικός της στόχος για φέτος. Πήρε παλικαρίσια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αλλά σήμερα ο αγώνας έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
Η Ντόρτμουντ έμαθε να παίζει αλλά και να κερδίζει χωρίς τον Ρόυς στην σύνθεση της, βασικά έχουμε ξεχάσει από πότε έχει να παίξει ποδόσφαιρο λόγω του τραυματισμού που είχε στους προσαγωγούς. Ο Χάαλαντ είναι πλέον το μεγάλο αστέρι της ομάδας στην επίθεση και αυτός που συνεχίζει να την κρατάει όρθια ακόμα και στα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Στατιστικά με μια γρήγορη ματιά

Η Ντόρτμουντ τρέχει ένα σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα.
Η Βόλφσμπουργκ υπέστη ήττα στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ.
Η Ντόρτμουντ έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
Εκτίμηση : 2 – 1,85 Stoiximan

Στο παιχνίδι Φράιμπουργκ-Βέρντερ νομίζω ότι υπάρχει αξία στον άσο, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζονται οπωσδήποτε αποτέλεσμα. Η εικόνα και των δυο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική φωνάζει άσος. Αξίζει ο άσος να παιχθεί σε αυτή την απόδοση και θα μπει σίγουρα στο δελτίο μου.
Εκτίμηση : 1 – 2,24 Stoiximan

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet