Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Πέφτουν κορμιά” στο Κάρντιφ (2αδα)

Πέρασε η χθεσινή δυάδα μας με το γκολ γκολ στο Ιρλανδία- Δανία και το 1Χ και οβερ 1.5 της Εθνικής μας, που λύγισε με ανατροπή την Φινλανδία και μας χάρισε το ταμείο. Πάμε σήμερα για την 2η σερί επιτυχία και πάλι με 2 προτάσεις, αφού το κουπόνι δεν έχει πολλές επιλογές και θεωρώ ότι υπάρχει ευκαιρία στο Ουαλία- Ουγγαρία.

Ουαλία- Ουγγαρία Προγνωστικά

Η Ουαλία θέλει μόνο νίκη, για να βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ουγγαρία, αφού δεν βολεύεται με “Χ”, εφόσον βέβαια η Σλοβακία “καθαρίσει” το αδύναμο Αζερμπαϊτζάν στην έδρα της.
Καταλαβαίνετε ότι εφόσον αμφότερες “καίγονται” για τους 3 βαθμούς, καλώς ή κακώς επιβάλλεται να παίξουν επιθετικά και να ψάξουν το γρήγορο γκολ, αφού όποια ομάδα προηγηθεί θα “φορτώσει” με άγχος την άλλη. Ο Μπέιλ και η παρέα του με τον τεράστιο Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο, έχουν και το προνόμιο του κατάμεστου Κάρντιφ, ενώ η Ουγγαρία θα δώσει έμφαση στα μετόπισθεν και θα “χτυπήσει” στην κόντρα-επίθεση, διαθέτοντας ταχείς παίκτες στο κέντρο και την γραμμή κρούσης
Στο ματς της Βουδαπέστης οι Μαγυάροι επικράτησαν με 1-0, ενώ στις τελευταίες 2 επισκέψεις τους στο Κάρντιφ έχουν ηττηθεί με σκορ 2-0.
Πάμε στο γκολ γκολ, που βρίσκεται πάνω από 2.00 απόδοση στην bet365 και μπορεί να επιβεβαιωθεί, λόγω του ότι η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη στις δύο πλευρές.

Αρμάνι Μιλάνο- Μακάμπι

Μεγάλη μάχη στην 2η “διαβολοβδόμαδα” της Ευρωλίγκας, αφού η Αρμάνι υποδέχεται την Μακάμπι, που οδηγεί την κούρσα μετά από 8 αγωνιστικές με 6 σερί νίκες και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει “χτίσει” ρόστερ με αρχή, μέση και τέλος.
Η Αρμάνι αντλεί δύναμη από την έδρα της, αλλά οι απουσίες των Γκουντάιτις και Ντελά Βάλε τις προξενούν ελλείψεις και κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Από την άλλη,” η ομάδα του λαού” δεν θα έχει στις υπηρεσίες της τον Όμρι Κάσπι, αλλά στην έδρα της Μπασκόνια δεν τον είχε και λύγισε τον Σενγκέλια και την παρέα του με το εμφατικό 113-83, αφού πήρε λύσεις από τον φορμαρισμένο Σκότι Ουίλμπεκιν.
Δεν υπάρχει φαβορί και κάθε πρόβλεψη κρίνεται επισφαλής. Θα πάω με ειδικό στοίχημα και των Βλάντιμιρ Μίτσοφ των γηπεδούχων στο να πετύχει οβερ 11.5 πόντους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet