Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

27-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Πάει για το ντάμπλ η Τσέλσι!

Ροβανιέμι και Κουόπιο, δύο ομάδες με μέσο όρο 3,5 γκολ ανά παιχνίδι εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Πρόκειται για επιθετικές ομάδες οι οποίες όμως έχουν και κενά στην άμυνα. Η Ροβανιέμι διαθέτει μια καλή έδρα και προσπαθεί να ανέβει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σε αυτές τις θέσεις βρίσκεται είδη η Κουόπιο και δεν θέλει να αφήσει την Ελσίνκι να ξεφύγει από τόσο νωρίς στη βαθμολογία. Μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι δεν πάνε για το μηδέν και πως δεν συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και σήμερα. Γκολ-Γκολ  (1,80)

Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες, καθώς η Μπολόνια σώθηκε σχετικά εύκολα ενώ η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι σε μία εβδομάδα αντιμετωπίζουν για το Τσάμπιονς Λιγκ τη Ρεάλ και το σημερινό ματς αποτελεί μια πρόβα πριν τον μεγάλο τελικό. Η Μπολόνια είναι αξιόλογη ομάδα και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στη Γιουβέντους. Όμως οι φιλοξενούμενοι πρέπει να δείξουν πως μπορούν να ανοίξουν μια κλειστή άμυνα ή ακόμα και πως μπορούν να αντιδράσουν αν βρεθούν πίσω στο σκορ.  διπλό  (1,85)

Τελικός FA Cup ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ. Η Άρσεναλ θέλει τον τίτλο κυρίως για το γόητρο διότι φέτος δυσαρέστησε τους φιλάθλους της καθώς τερμάτισε στην 5η θέση και δεν θα βρίσκεται του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Τσέλσι θέλει να ολοκληρώσει ονειρικά τη χρονιά κατακτώντας το νταμπλ.
Οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα διότι θα στερηθούν τον Paulista  ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Έβερτον και τον Koscielny ο οποίος αποβλήθηκε στο ίδιο ματς. Είναι άγνωστο αν ο Βενγκέρ θα συνεχίσει να παρατάσσει την ομάδα με τρεις αμυντικούς ή αν οι απουσίες τον οδηγήσουν να επιλέξει τετράδα στην άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού και ο Κόντε θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Όπλο της Άρσεναλ είναι η ταχύτητα που έχει στην επίθεση και θα προσπαθήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο οι φιλοξενούμενοι το γνωρίζουν, το περιμένουν, και θεωρώ ότι δεν θα τους αιφνιδιάσει. διπλό  (1,80)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα : Αναγκαστικά με το κίνητρο

Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τελειώνει σήμερα και η φάση των ομίλων για το Europa League και η παρακάτω πρόταση θα βασιστεί κυρίως στο κίνητρο των ομάδων, το οποίο είναι και το μοναδικό που μπορέι να πληρώσει. Για να δούμε τις επιλογές…

27-4-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΕΜΠΤΗΣ: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Καλημέρα παιχταράδες μου, πολύ φτωχό το σημερινό κουπόνι όμως έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι στο Μάντσεστερ και με τον αγώνα κυπέλλου της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ:  Η Κασιμπάσα ενδιαφέρεται για το κύπελλο καθώς δεν προλαβαίνει να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και αναμένεται o προπονητής της ομάδας να βάλει τους βασικούς του παίκτες. Πάντως στα 4 τελευταία παιχνίδια είναι χωρίς νίκη 0-3-1. Απών θα είναι ο Ετουντί και ο Αλτιντάς. Η Κόνιασπορ δέχτηκε την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά στο Γιουρόπα. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 8 παιχνίδια. Απών θα είναι ο Κιριντιλί. Η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ,άρα  goal/goal (1.80)… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.:   Εκτός τελικού έμεινε η Σίτι ,αφού ήρθε 1-1 με την Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια και έχασε σ

6-5-2017 ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 5άδα από τον LuckyBet για το Σάββατο!

Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ μεγάλο το κουπόνι σήμερα και οι 5 αγώνες που έχω διαλέξει είναι με μεγάλες αποδόσεις. Προσοχή λοιπόν σε ότι παίξετε να το ρίξετε με σύστημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια… ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ 2111 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Χ 4,50 2138 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ 3,80 2152 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ 3,60 2172 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 2,70 2176 ΧΕΡΤΑ-ΛΕΙΨΙΑ 2 2,20 Η αποδόσεις είναι από την  Sportingbet.gr   κάνε  εγγραφή Τώρα  και επωφελή σου από τις προσφορές…!!! LuckyBet